O.ERRE

O.ERRE 2017-07-03T09:00:24+00:00

Ventcommerce d.o.o. je generalni uvoznik i distributer proizvoda O.ERRE za Republiku Hrvatsku.

O.ERRE je renomirani premium brand za proizvodnju ventilatora, opreme za ventilaciju, rekuperatora topline, higijenskog programa te kompletne opreme za ventilaciju i rashlađivanje IT ormara koji postoji već 60 godina. U svojoj širokoj paleti proizvoda imaju sve vrste ventilatora (ventilatori za kupaonu, industrijski, aksijalni, centrifugalni, itd.) s mogućnošću narudžbe i razvoja ventilatora i opreme prema tehničkim parametrima i specifikacijama traženih od strane kupca.

Glavna misao vodilja ovog branda je protok zraka na najbolji mogući i ekonomičan način za krajnjeg korisnika. Od konkurencije se razlikuju boljim performansama, krajnjim iskustvom korisnika i dizajnom od kojeg zastaje dah.

Ako Vas zanima više informacija o poduzeću O.ERRE možete ih pronaći na www.oerre.eu

Ventcommerce d.o.o. svim svojim kupcima osigurava kataloge, tehničke informacije, servis i rezervne dijelove za cjelokupan asortiman O.ERRE proizvoda, obratite nam se s povjerenjem.

Ukoliko želite biti postati naš partner i distributer O.ERRE proizvoda obratite nam se na bilo koji od navedenih kontakata.


U nastavku Vam donosimo kataloge proizvoda
O.ERRE:

INDUSTRIJSKA VENTILACIJA

KOMERCIJALNA VENTILACIJA & KUĆANSTVO & KUPAONA & UTILITY

RJEŠENJA ZA UPRAVLJANJE TOPLINOM I RASHLADNIM ORMARIMA

REKUPERATORI TOPLINE