ZASTUPSTVA

ZASTUPSTVA 2017-07-03T09:00:20+00:00

O.ERRE je renomirani premium brand za proizvodnju ventilatora, opreme za ventilaciju, rekuperatora topline, higijenskog programa te kompletne opreme za ventilaciju i rashlađivanje IT ormara koji postoji već 60 godina. U svojoj širokoj paleti proizvoda imaju sve vrste ventilatora za upotrebu u kućanstvu i industriji s mogućnošću narudžbe i razvoja ventilatora i opreme prema tehničkim parametrima i specifikacijama traženih od strane kupca.

Kompletnu O.ERRE ponudu ventilatora pogledajte klikom na SAZNAJTE VIŠE:

SAZNAJTE VIŠE

ASPIRNOVA Industry je prvi Talijanski brand certificiran za proizvodnju krovnih centrifugalnih ventilatora za različite namjene, od ventilacije domaćinstava do industrijskih postrojenja koja trebaju otpornost na visoke temperature i različite uvjete ekspolatacije. Brand koji je u zadnjih 30 godina koliko postoji odabrao put inovacije, razvoja i kvalitete, a sve u korist zadovoljstva svojih klijenata.

Kompletnu ASPIRNOVA Industry ponudu ventilatora pogledajte klikom na SAZNAJTE VIŠE:

SAZNAJTE VIŠE

MORO Srl osnovan je 1983. godine te se do danas etablirao kao renomirani brand u proizvodnji centrifugalnih ventilatora ne samo u Italji nego i u svijetu. Priznat je zbog svojih konstantnih inovacija i vodećeg dizajna u proizvodnji velikog raspona visoko kvalitetnih industrijskih ventilatora za sve namjene. Centrifugalni ventilatori koje MORO Srl proizvodi nalaze primjenu u sve kompleksnijem području industrijske ventilacije koja od kompanije zahtjeva konstantan razvoj i prilagodbu, a koju omogućuje dugogodišnje stručno osoblje spremno riješiti svaki problem koji zahtjevno tržište pred njih postavi.

Kompletnu MORO Srl ponudu ventilatora pogledajte klikom na SAZNAJTE VIŠE:

SAZNAJTE VIŠE