MORO

MORO 2017-07-03T11:02:47+00:00

Ventcommerce d.o.o. je generalni uvoznik i distributer proizvoda MORO za Hrvatsku i regiju (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija).

MORO Srl osnovan je 1983. godine te se do danas etablirao kao renomirani brand u proizvodnji centrifugalnih ventilatora ne samo u Italji nego i u svijetu. Priznat je zbog svojih konstantnih inovacija i vodećeg dizajna u proizvodnji velikog raspona visoko kvalitetnih industrijskih ventilatora za sve namjene.

Centrifugalni ventilatori koje MORO Srl proizvodi nalaze primjenu u sve kompleksnijem području industrijske ventilacije koja od kompanije zahtjeva konstantan razvoj i prilagodbu, a koju omogućuje dugogodišnje stručno osoblje spremno riješiti svaki problem koji zahtjevno tržište pred njih postavi.

MORO Srl u svojoj širokoj ponudi ima centrifugalne ventilatore za sve potrebne količine zraka i pada tlaka prema zahtjevu kupca. Također u ponudi se nalaze i transportni centrifugalni ventilatori, centrifugalni ventilatori za visoke temperature, centrifugalni antikorozivni (plastični) ventilatori, aksijalni ventilatori te Ex-ATEX verzije svih ventilatora u ponudi (koji se proizvode prema EU Direktivi 94/9/EC). Materijali od kojih se izrađuju ventilatori mogu biti od čelika, nehrđajućeg čelika, aluminija pa sve do posebnih legura te plastike.

MORO Srl kao vodeća kompanija u proizvodnji centrifugalnih ventilatora za sve potrebe kao svoj najvažniji adut ističe visoku kvalitetu i trajnost proizvoda te krajnje zadovoljstvo svih klijenata.

Ako Vas zanima više informacija o poduzeću MORO Srl možete ih pronaći na http://www.moro.it/en

Ventcommerce d.o.o. svim svojim kupcima osigurava kataloge, tehničke informacije, servis i rezervne dijelove za cjelokupan asortiman MORO Srl proizvoda, obratite nam se s povjerenjem.

Ukoliko želite biti postati naš partner i distributer MORO Srl proizvoda obratite nam se na bilo koji od navedenih kontakata.


U nastavku Vam donosimo kataloge proizvoda
MORO Srl:

CENTRIFUGALNI VENTILATORI s malim padom tlaka

CENTRIFUGALNI VENTILATORI sa srednjim padom tlaka

CENTRIFUGALNI VENTILATORI s visokim padom tlaka


CENTRIFUGALNI VENTILATORI s vrlo visokim padom tlaka


TRANSPORTNI CENTRIFUGALNI VENTILATORI

ANTIKOROZIVNI (PLASTIČNI) CENTRIFUGALNI VENTILATORI

LIJEVANI ALUMINIJSKI, CENTRIFUGALNI VENTILATORI

DODATNA OPREMA – 1

DODATNA OPREMA – 2