Ventcommerce d.o.o. je generalni uvoznik i distributer proizvoda VIP AIR EMPOWERMENTA za Hrvatsku i regiju (Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija).

VIP AIR EMPOWERMENT proizvodi su skup iskustva, kvalitete i pouzdanosti još od 1985. godine
Stalna komunikacija s partnerima, nagon za istraživanjem i želja za razumijevanjem potreba kupaca dovele se do asortimana proizvoda koji se teško nalazi na tržištu.
Uz veliki broj standardnih proizvoda VIP predstavlja partnera kojem se treba obratiti za specijalne i na zahtjev kupaca razvijene proizvode, a koji će predstavljati stalno i finalno rješenje.

Kvaliteta isporučenih proizvoda je najveći ponos kompanije uz visoko školovanu radnu snagu koja to omogućuje od razvojnog do proizvodnog odjela.

VIP AIR EMPOWERMENT proizvodi standardne aksijalne ventilatore kao i one specijalnih namjena te prema zahtjevima kupca. Neki od specijalnih proizvoda su ATEX certificirani ventilatori, ventilatori za morsku industriju, prigušivači zraka, elektromotori vlastite proizvodnje. Korišteni materijali idu od karbonskog čelika preko plastike do raznih legura nehrđajućeg čelika.

Ako Vas zanima više informacija o poduzeću VIP AIR EMPOWERMENT možete ih pronaći na http://www.vip-fan.it/

Ventcommerce d.o.o. svim svojim kupcima osigurava kataloge, tehničke informacije, servis i rezervne dijelove za cjelokupan asortiman VIP AIR EMPOWERMENT proizvoda, obratite nam se s povjerenjem.

Na sljedećem linku možete pronaći sve proizvode koje u svom asortimanu ima VIP AIR EMPOWERMENT: http://www.vip-fan.it/homepage-new/prodotti-2016/?lang=en