Poduzeće VENTCOMMERCE d.o.o. uspješno posluje 30 godina na području ventilacije, grijanja, hlađenja i klimatizacije. Predmeti djelovanja u navedenim područjima su proizvodnja, prodaja, održavanje i servisiranje opreme za ventilaciju, procesno grijanje, hlađenje i klimatizaciju u prehrambenoj industriji, rashladnim postrojenjima za duboko zamrzavanje, hlađenim skladištima, ugostiteljstvu, gradnji itd.

U suradnji s našim partnerima i dobavljačima u mogućnosti smo Vam ponuditi svu potrebnu premium opremu za ventilaciju, grijanje, hlađenje i klimatizaciju.

Prema potrebi navedenu opremu proizvodimo/nabavljamo prema uzorku, nacrtu ili traženim tehničkim parametrima koje dostavlja kupac na malo ili veliko.

Glavna misao vodilja nam je zadovoljstvo svih naših poslovnih partnera i krajnjih korisnika s načinom i filozofijom našeg poslovanja te superiornom kvalitetom krajnjih proizvoda koje isporučujemo.

Ventcommerce d.o.o. svim svojim kupcima osigurava kataloge, tehničke informacije, servis i rezervne dijelove za cjelokupan asortiman proizvoda.

Također osiguravamo tehničku podršku za najoptimalniji izbor ventilatora, opreme za ventilaciju, VGZ (visećih grijača zraka) te opreme za grijanje i hlađenje s kvalitetnim proizvodima, vrhunskim dizajnom i uz najbolje i najbrže rokove isporuke.

Za nas je kupac uvijek u pravu i na prvom mjestu.

Obratite nam se s povjerenjem.