Ventcommerce d.o.o. je generalni uvoznik i distributer proizvoda ASPIRNOVA Industry za Republiku Hrvatsku.

ASPIRNOVA Industry je prvi Talijanski brand certificiran za proizvodnju krovnih centrifugalnih ventilatora za različite namjene, od ventilacije domaćinstava do industrijskih postrojenja koja trebaju otpornost na visoke temperature i različite uvjete ekspolatacije. Brand koji je u zadnjih 30 godina koliko postoji odabrao put inovacije, razvoja i kvalitete, a sve u korist zadovoljstva svojih klijenata.

Uz krovne ventilatore u svojoj ponudi imaju i cijevne aksijalne ventilatore, centrifugalne ventilatore s lopaticama zakrivljenim unatrag, rekuperatore topline, opremu za termoventilaciju, ventilatore u kutijama, kanalske ventilatore, aksijalne krovne ventilatore, aksijalne ventilatore, ventilatore za visoku temperaturu i odvod dimnih plinova te opremu za ventilaciju s povratom topline (rekuperatore topline/zraka).

Ako Vas zanima više informacija o poduzeću ASPIRNOVA Industry možete ih pronaći na https://www.aspirnova.com/en/

Ventcommerce d.o.o. svim svojim kupcima osigurava kataloge, tehničke informacije, servis i rezervne dijelove za cjelokupan asortiman ASPIRNOVA Industry proizvoda, obratite nam se s povjerenjem.

Ukoliko želite biti postati naš partner i distributer ASPIRNOVA Industry proizvoda obratite nam se na bilo koji od navedenih kontakata.

U nastavku Vam donosimo kataloge proizvoda ASPIRNOVA Industry:

Generalni katalog

GENERALNI KATALOG

Aksijalni ventilatori na panelu

Aksijalni ventilatori na panelu

VHS

Cijevni aksijalni ventilatori

Cijevni aksijalni ventilatori

VIE/A

Cijevni aksijalni ventilatori

VIE/C

Krovni aksijalni ventilatori

Krovni aksijalni ventilatori

KAV/H (TNE/H)

Krovni aksijalni ventilatori

KAV/V (TNE/V)

Krovni centrifugalni ventilatori

Centrifugalni ventilatori u kutiji

Rekuperatori topline