Ventcommerce d.o.o. je generalni uvoznik i distributer proizvoda CIESSE za Hrvatsku i regiju (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija).

CIESSE srl je kompanija koja već 40 godina proizvodi aksijalne ventilatore u raznim veličinama i oblicima od Ø250 mm do Ø2000 mm.
Kvaliteta njihovih proizvoda se očituje u velikom broju strojeva za obradu raznih materijala od karbonskog čelika do raznih legura nehrđajućeg čelika.
Propeleri koje CIESSE proizvodi i ugrađuje u svoje ventilatore mogu biti izrađeni od raznih materijala poput aluminija, raznih vrsta plastike, otpornosti na temperaturu, a sve prema potrebi i zahtjevima kupaca.
Uz standardne izvedbe cijevnih aksijalnih ventilatora raznih modela i izvedbi CIESSE proizvodi i aksijalne ventilatore u ATEX izvedbi i za visoke temperature koji su u potpunosti certificirani prema svim normama EU.

Ponos kompanije je uvijek bila kvaliteta isporučenih proizvoda te osoblje koje u mogućnosti ispuniti sve tehničke, prodajne i ostale zahtjeve svojih partnera. Aksijalni ventilatori koje proizvodi CIESSE su isporučeni diljem svijeta za razne zamjene od drvne industrije, ventilacije skladišta do rafinerija i cestovnih te zračnih tunela.

Ako Vas zanima više informacija o poduzeću CIESSE Srl možete ih pronaći na http://www.ciesseventilatori.com

Ventcommerce d.o.o. svim svojim kupcima osigurava kataloge, tehničke informacije, servis i rezervne dijelove za cjelokupan asortiman CIESSE Srl proizvoda, obratite nam se s povjerenjem.

Ukoliko želite biti postati naš partner i distributer CIESSE Srl proizvoda obratite nam se na bilo koji od navedenih kontakata.

U nastavku Vam donosimo kataloge proizvoda CIESSE Srl:

Generalni katalozi

AKSIJALNI VENTILATORI ZA VISOKE TEMPERATURE

CIJEVNI AKSIJALNI VENTILATORI – 1

CIJEVNI AKSIJALNI VENTILATORI – 2

SPECIJALNE IZVEDBE AKSIJALNIH VENTILATORA